Ho Sesillia 2012.01.30. 09:00

Első írásom

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy végre nyithatok egy blogot is a honlapom számára, ahol bátran írhattok nekem, és a többi rajongónak. Aki még nem ismeri a honlapom, az nyugodtan kukkantson be: Korea Sorozatvilága 

De ezt a blogot nemcsak a koreai kultúra rajongóinak hoztam létre. Szeretnék más keleti kultúrákat is bevoni a körbe. Például Japánt, Kínát, Taiwant, és Észak-Koreát. Az lehet, hogy Észak-Korea ma elég válságos helyzetben van, de nem kell megfeletkeznünk Goguryeo-ról sem, ami azért lássuk be elég sok szerepet játszik néhány koreai sorozatunkban. (pl. Silla) Ezen blogon nem csak s sorozatokkal, hanem tájakkal, népekkel, emberekkel, háborúkkal, kultúrákkal is megismerkedhettek. Nem csak a régmúlttal, hanem a jelennel, és jövővel is. 

Remélem tetszeni fog nektek a blogom is!

Üdv. Sesillia

 

2 komment

Címkék: első

A bejegyzés trackback címe:

https://koreafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr843974802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása